Fotografía de Alessandro Lo Cascio


Català

La Miranda és una associació privada amb vocació de servei públic, fundada a l’any 2002. El nostre objecte social es fomentar la interrelació personal, potenciant la creativitat i convivència entre totes les persones del nostre barri “LA SALUT” i voltants.

Actualment som uns 100 socis de diferents edats, nacionalitats i cultures, el que ens permet créixer i enriquir-nos compartint la pluralitat de tots els associats, basant-nos sempre en el respecte i els valors.

La nostra intenció és donar a conèixer aquest meravellós indret que tenim la sort de gestionar i gaudir.

Creiem en la convivència, les bones costums, la amistat, la ecologia i l’art en totes les seves manifestacions. Intentem potenciar el moviment sociocultural del nostre barri, oferint diferents tipus de tallers, concerts, projeccions de “cinema a la fresca”, horts urbans, festes populars i, sobre tot, un espai on conèixer gent nova i gaudir de moments únics i relaxants.

La Miranda és una antiga torre situada just al costat del Parc Güell: Avda. Coll del Portell nº 74. Un indret extraordinari envoltat de vegetació i espais a l’aire lliure, amb vistes impressionants sobre Barcelona i el mar Mediterrani.

 

PROJECTES I ACTIVITATS

Tallers setmanals a la Miranda

-Celebració de festes populars

-Festa Major de la Salut, la segona setmana de setembre a la Rambla Mercedes

-Horts Urbans, disposem d’un espai d’hort comunitari

-Cicle de cinefòrum a la fresca

Pla de desenvolupament comunitari la Salut, gestionem i acompanyem al pla comunitari de la Salut en la seva tasca de dinamització del barri.

-Festival de Poesia Urbana Oreig

Secret films, tots els dijous visionem pel·lícules amb una temàtica concreta

-Salut a la muerte, la castanyada més artística

-Divendres en acústic, cicle de música en acústic. Temporada de tardor-hivern

-Cicle de circ I titelles, temporada primavera-estiu

– La Miranda espai de tots, cessió gratuïta d’espai per entitats I ONGS, cedim l’espai a altres entitats del barri i projectes solidaris.

-Diumenges de Jazz, Temporada primavera-estiu

Botiga I biblioteca gratis, compartim i reutilitzem els nostres llibres i la nostra roba.

Grup de dones de la Miranda, una xarxa de dones acabat de néixer, feminismes, xarxa i aprenentatge compartit.

Us esperem a tots.

Castellano

La Miranda es una asociación privada con vocación de servicio público, fundada en el año 2002. Nuestro objeto social es fomentar la interrelación personal, potenciando la creatividad y convivencia entre todas las personas de nuestro barrio “LA SALUT” y alrededores.

Actualmente somos unos 100 soci@s de diferentes edades, culturas y nacionalidades, lo que nos permite crecer y enriquecernos compartiendo la pluralidad de todos los asociados, basándonos siempre en el respeto y los valores.

Nuestra intención es dar a conocer este maravilloso espacio que tenemos la suerte de gestionar y disfrutar.

Creemos en la convivencia, las buenas costumbres, la amistad, la ecología y el arte en todas sus manifestaciones. Intentamos potenciar el movimiento socio-cultural de nuestra zona, ofreciendo diferentes tipos de talleres, conciertos, proyecciones de “cinema a la fresca”, huertos urbanos, fiestas populares y, sobre todo, un espacio donde conocer gente nueva y disfrutar de momentos relajantes.

La Miranda es una antigua torre situada justo al lado del Park Güell: Avda. Coll del Portell nº 74. Un espacio extraordinario rodeado de vegetación y espacios al aire libre, con unas vistas impresionantes sobre Barcelona y el mar Mediterráneo.

Os esperamos a tod@sÚnete a La Miranda

La Miranda, “el teu espai de trobada”