fES-TE SOCI/A

Anterior
Siguiente

La Miranda funciona a traves de d’una assemblea general que es reuneix dos cops al mes, assistir a les assemblees és la millor manera d’implicar-se i de conèixer qui som!! Som un espai gestionat per voluntaris i sempre necessitem persones que vulguin implicar-se per poder mantenir viva la Miranda.

Disposem a més de diversos espais de participació:

  • Horts Urbans, parcel·les de cultiu compartit i autogestionat. Per formar part dels horts s’ha de compartir amb altres hortolans un espai i involucrar-se en la cura i el manteniment de la pròpia parcel·la.
  • Galliner, espai de cura i socialització amb les gallines a canvi de ous Miranderos.
  • Comissió de manteniment, l’espai de cura de la Miranda. La miranda és una casa antiga i sempre necessitem persones que vulguin participar en la seva millora.
  • Comissió de festes i cicles, les diverses activitats de la Miranda s’organitzen i es programen a través de grups de voluntaris amb ganes de gestionar esdeveniments.

Fer-se soci de la Miranda és un manera de donar suport al projecte i també et permet participar de manera activa a la Miranda en algun dels seus espai i tenir descomptes en els tallers i en algunes de les activitats que organitzem.

La quota de sòcies és de només 30 euros a l’any!

Si vols fer-te soci escriu-nos un correu i quedem un dia per explicar-te millor tot el que és la Miranda