Butlletí n.020 - Abril 2022
BUTLLETÍ INFORMATIU DE L'ASSOCIACIÓ LA MIRANDA
3 D'ABRIL DE 2022

MENÚ


Si no es veu tot el contingut, heu de clicar sobre els tres puntets aqui sota a l'esquerra o a baix de tot sobre "veure missatge sencer".
PROPERS ESDEVENIMENTS

* Dissabte 23 d'abril *

Festa de la Primavera

Torna la festa amb més color de la Miranda, aquest any amb una  versió especialde Sant Jordi 
(Ben aviat us facilitarem més informació)

* Diumenge 24 d'abril *


English Language and Culture Club
 
In January of 2022 we set up this group for native speakers and advanced students of English interested in getting together to discuss books, movies, documentaries, art shows, current events, etc. These are not language classes but an opportunity to use English to discuss topics that matter to us. The sessions are free to all members of La Miranda. We meet one Sunday a month. Sign up & join us!
 
This month we are reading Kurt Vonnegut's Cat's Cradle (1963), which has been described as a "satirical postmodern novel with science fiction elements" and watching the documentary Unstuck in Time, which recounts Vonnegut's extraordinary life and friendship with the filmmaker who set out to document it.
For more information visit our website For more information visit our website

* Dissabte 30 d'abril *

Estamos organizando un evento cultural-musical en la Miranda. La temática es la Tempestad de Shakespeare (¿sabíais que la hija de Prospero se llamaba Miranda, y que fue en esa obra que dicho nombre se usó por primera vez?) Obra cuyo mensaje final es de libertad y compasión, cosa que creemos que es importante reforzar en los tiempos que corren. Por eso hemos querido reunir a "naufragos" de todo el mundo que hayamos acabado en Barcelona con Barceloneses de toda la vida para celebrar la convivencia.

¿Os apetece venir? Estáis invitados todos los socios de la Miranda, pero por un tema de aforo y para poder preparar la comida y organizarnos, es necesario confirmar la asistencia antes del 18 de abril enviando un correo a birgit.ferran@gmail.com
ESDEVENIMENTS PASSATS
* Calçotada Passada per Aigua *
 
* Carnestoltes *
 
TALLERS

* Entrevistes a Talleristes *

Què sabeu de les persones que hi ha darrera dels tallers? Us anirem proposant una sèrie d'entrevistes amb talleristes per tal que les conegueu millor, que conegueu millor el que fan i perquè ho fan, i de passada us animeu a apuntar-vos a un dels seus tallers.

ENTREVISTA A...
Alba Alvarez - tallerista Biodanza


L'Alba ens explica com a través de la biodanza, o la dansa de la vida, podem conectar amb nosaltres mateixos, amb l’altre, amb tot allò que ens envolta i amb la vida en si. Les sessions son els divendres de 19:30 a 21:30. La primera de cada mes està obert a què vingueu a provar, i serà més de principiants. Tot i així, és recomanable posar-vos en contacte amb ella al telèfon 679 612 853 abans de venir.

"El que diferencia la biodanza d’altres disciplines de moviment és que es treballa com a eix vertebrador amb l’afectivitat. Es genera un espai amorós i això li dona una qualitat vivencial que no he trobat en cap altre disciplina."
"Amb el temps vas integrant la capacitat de vivència. I quan finalment ets capaç de ballar davant l’altre amb la teva naturalitat i la teva creativitat, el que estàs fent és empoderar-te del que pots gaudir sent qui ets."
-- Alba Alvarez
Llegiu l'entrevista amb Alba Llegiu l'entrevista amb Alba

ENTREVISTA A...
Olga Viu - tallerista Chi Kung


El Chi Kung també és connegut com la gimnàstica de l'eterma joventut perquè com ens diu l'Olga, practicar-lo regularment pot allargar la vida no només en anys, sinó en qualitat de vida. Perquè no provar-lo? La primera classe és gratuïta i es fan els dilluns de 17:45 a 19 h.

"La gent s’ha quedat una mica desequilibrada amb la pandèmia. El Chi Kung et pot ajudar a recobrar la confiança en tu mateixa, perquè vivim molt a la ment, molt amb la por i el Chi Kung treballa les pors."
"Els meridians o punts energètics són els mateixos. A l'acupuntura es fa amb agulles, al massatge energètic amb els dits i al Chi Kung amb el moviment i la respiració, però tot és el mateix."
-- Olga Viu
Llegiu l'entrevista amb Olga Llegiu l'entrevista amb Olga

ENTREVISTA A...
Raffaella Leonardi - tallerista Tai Chi


Practica Tai Chi al aire libre en un entorno ideal para descargar tensiones y cargar baterías. ¡Raffaella te espera todos los lunes de 8:45 a 9:45 en el Park Güell! ¿Te apetecería pero por la mañana lo ves complicado? Estamos pensando formar grupos de tarde: los jueves de 19:30 a 20:30. 

"Lo importante en las sesiones semanales es disfrutarlas y que entren ganas, poco a poco, de hacer mas, profundizar mas."
"El Tai Chi cultiva la armonía del movimiento auténtico y eso se refleja en la forma de moverte, de pensar y hasta de sentir."
"¿Beneficios? Fortalece el sistema inmunológico y nos hace mas resilentes.“
-- Raffaella Leonardi
Llegiu l'entrevista amb Raffaella Llegiu l'entrevista amb Raffaella

* Nous Tallers *

¿Te gustaría mejorar tu inglés en un entorno grupal?
¡Aún hay plazas en nuestra clase de conversación de inglés general nivel B1/B2!
Las lecciones son dinámicas, creativas y variadas y cubrimos una variedad de temas interesantes utilizando muchos materiales diferentes (arte, fotografía, cortometrajes, fuentes de noticias, etc.).
La gramática se presenta en contexto por una profesora nativa de inglés atenta y calificada.
Precio para socios: 36 € al mes. No socios: 40 € al mes.
¿Cuándo? Todos los jueves de 18:30 a 19:45
Para más información: talleres.lamiranda@gmail.com
Durante una hora a la semana olvídate de tus problemas, conecta cuerpo y mente y mueve las caderas al ritmo de la danza hindú de Bollywood!
Nuevo taller en La Miranda el martes por la tarde! Apúntate!
Y no te pierdas en el boletín de mayo la entrevista con Ratna Musgrave.
Para más información: talleres.lamiranda@gmail.com
Mira els tallers que fem a La Miranda Mira els tallers que fem a La Miranda
Correu consultes sobre tallers Correu consultes sobre tallers

TENS DUBTES O PREGUNTES?

 

CONTACTA'NS!

Facebook
Website
Email
Instagram
Copyright © 2016 La Miranda Casal de Barri, All rights reserved.

La nostra adreça és:
Associació La Miranda
Av. Coll del Portell 74
08024 - Barcelona (Catalunya)

Si rebeu aquest butlletí és perquè heu donat el vostre e-mail a l'Associació La Miranda

Si vols deixar de rebre aquest butlletí, envia un correu amb la paraula baixa.