Butlletí n.023 - Juliol/Agost 2022
BUTLLETÍ INFORMATIU DE L'ASSOCIACIÓ LA MIRANDA
7 DE JULIOL DE 2022

MENÚ


Si no es veu tot el contingut, heu de clicar sobre els tres puntets aqui sota a l'esquerra o a baix de tot sobre "veure missatge sencer".
PROPERS ESDEVENIMENTS

* Divendres 08.07, 29.07, 26.08, 02.09 *

Cine a la Fresca

8 julio: Ovosodo (Italia)
29 julio: El hombre de al lado (Argentina)
26 agosto: Los muertos no mueren (EEUU)
2 septiembre: Alcarràs (España)

* Divendres 15 de juliol *

Teatro en Portugués

Obra escrita por los actores del grupo de teatro en portugués de La Miranda, sobre un grupo de amigos portugueses que viven en Barcelona; sus problemas, sus dudas, sus conflictos internos y sus sueños. Se trata de una reflexión sobre qué es para ellos ser feliz y tener una vida llena, y las dificultades que tienen aquellos que viven lejos de casa. Os animamos a leer la entrevista con la directora de la obra, Joana Malta.

Si os perdisteis la función de junio, teneis otra oportunidad de ver la obra el viernes 15 de julio a las 20h. Es taquilla inversa y no hay que pagar nada por adelantado, pero es necesario reservar las entradas a través del correo joana.maltagomes@outlook.com

* Diumenge 24 de juliol *

Vermut Sonor
Sessió d’improvisació musical a càrrec d’una peculiar formació mutant amb tot tipus d’instruments entre mans. La sessió s’articula a partir de sons que poden anar de l’Ambient, a les reminiscències a bandes sonores o a l’electrònica més pausada; passant pel Hiphop experimental o per altres sorpreses sonores i creatives aportades per artistes convidats que ens regalen el seu art. La columna vertebral del Grup d’Improvisació Blau Sol està formada per destacats músics i productors de l’escena barcelonina com: NIÑO, MANINTHEATTIC, SCOM i RAFA CASTAÑER.
@grupdimprovisacioblausol @grupdimprovisacioblausol
English Language and Culture Club
This month we are reading Haruki Murakami's memoir What I Talk About When I Talk About Running and discussing Murakami's reflections on everything from long-distance running and writing to clouds, aging, music, the flow state, the void and life. The sessions are free to all members of La Miranda.
 
For more information visit our website For more information visit our website
ESDEVENIMENTS PASSATS
* Timbre Dos *
* Cine a la Fresca *
* Revetlla de Sant Joan *
* Teatro en Portugués *
TALLERS

* Entrevistes a Talleristes *

Què sabeu de les persones que hi ha darrera dels tallers? Us anirem proposant una sèrie d'entrevistes amb talleristes per tal que les conegueu millor, que conegueu millor el que fan i perquè ho fan, i de passada us animeu a apuntar-vos a un dels seus tallers.

ENTREVISTA A...
Joana Malta - tallerista teatro en portugués

"La obra que presentaremos en la Miranda se llama O quebrar do espelho. El guión es completamente original al tratarse de una obra que hemos escrito entre todos, y de hecho tiene mucho de nosotros."

"Inicialmente queríamos que fuera muy divertida, pero como somos actores y nos gustan mucho las emociones, al escribir han ido saliendo los problemas a los que todos nos enfrentamos a nuestra edad, y al final será un obra profunda que dejará al espectador pensando."

-- Joana Malta
Llegiu l'entrevista amb Joana Llegiu l'entrevista amb Joana
ALTRES INFORMACIONS

Casalet de Creació Audiovisual
Estiu Jove a la Salut!

El Pla comunitari de La Salut, Aedo Social Films, Cinecaptus (grup de joves de La Salut) i La Miranda organitzen la 4a edició del Casalet d’Estiu de creació audiovisual (.mov!), una proposta dirigida a persones joves d'entre 13 i 17 anys.
Del 18 al 29 de juliol, de dilluns a divendres, 11 h a 19 h.
Inscripcions - Encara queden tres places!
Contacte: per correu electrònic a casalet@aedo.tv o per telèfon al 65 39 46 074

TENS DUBTES O PREGUNTES?

 

CONTACTA'NS!

Facebook
Website
Email
Instagram
Copyright © 2016 La Miranda Casal de Barri, All rights reserved.

La nostra adreça és:
Associació La Miranda
Av. Coll del Portell 74
08024 - Barcelona (Catalunya)

Si rebeu aquest butlletí és perquè heu donat el vostre e-mail a l'Associació La Miranda

Si vols deixar de rebre aquest butlletí, envia un correu amb la paraula baixa.